Siveo knokt zich bij Be Fair naar driepunter: 1-2 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo knokt zich bij Be Fair naar driepunter: 1-2

Be Fair 1

1 - 2

Siveo '60 1

10'
Gerwin Verlaan (intikker)
70'
...
77'
... (intikker)
81'

Competitie

4e klasse B

Datum

13 mei 2023 15:00

Scheidsrechter

J.M. Huising

Accommodatie

Sportpark 't Suyt
Toernooiweg 101
2741LE
WADDINXVEEN
tel. 0182-615006

Vreugde zaterdag in het Siveo-kamp na de hectische slotfase bij Be Fair. Met heel veel strijd moesten de geel-blauwen met 10 man een 1-2 overwinning proberen veilig te stellen. Een dubbele gele kaart voor aanvoerder Sjoerd Blonk was voor het team echter aanleiding om er nog een schepje bovenop te doen. Siveo hield stand en met de driepunter moet het mogelijk worden buiten de gevreesde degradatiezone te blijven.

Siveo kwam prima uit de startblokken en ook al snel met mogelijkheden. Nadat Luuk Bregman nog net over kopte werd een fraaie combinatie tussen Gerwin Verlaan en Rick Wilbrink door eerstgenoemde verzilverd met de openingsgoal 0-1. Na het eerste kwart kwam Be Fair met wat meer druk, maar dat leidde pas net voor de thee tot wat kansen. De invallende goalie Mike Voorend bleef echter soeverein overeind.

Na de pauze weliswaar een wat meer aanvallend Be Fair maarook een gevaarlijk counterend Siveo. Dat leidde in de 65e minuut nog tot een afgekeurde Siveo-goal. Maar in de 70e minuut was het wel raak toen Lucas Vermeij afrondde op een pass van Gerwin Verlaan 0-2. Het leek de beslissing maar even later moest Sjoerd Blonk een 2e gele kaart incasseren en daaropvolgend wist de spits van Be Fair op onnavolgbare wijze de aansluitingsgoal te maken 1-2. Er volgde een uiterst spannende slotfase met ook nog een afgekeurde goal van Be Fair. Maar Siveo hield stand en deed goede zaken in de strijd rond de degradatiezone.

Opstelling Siveo:

Mike Voorend; Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Gertjan Brak; Erik Verlaan, Sjoerd Blonk, Rick Wilbrink (Rob Hoogeveen); Gerwin Verlaan, Luuk Bregman, Jasper de Kruijf (Lucas Vermeij).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!