Siveo komt er niet aan te pas bij SCH: 4-0 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo komt er niet aan te pas bij SCH: 4-0

SCH '44 1

4 - 0

Siveo '60 1

... (penalty)
1'
... (schot)
20'
...
30'
... (intikker)
35'
... (afstandschot)
67'

Competitie

4e klasse B

Datum

11 maart 2023 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Bijleveld
Sportlaan 1
3481JD
HARMELEN
tel. 0348-442342

SCH heeft overtuigend een einde gemaakt aan de zegereeks van Siveo. Na een bliksemstart van de Harmelense ploeg zijn de geel-blauwen er geen moment aan te pas gekomen. Met als gevolg een regelmatige 4-0 zege voor SCH.

Er waren slechts een kleine twintig tellen nodig voor het eerste wapenfeit. Teun Vroege kon een snelle doorbraak slechts verijdelen met een overtreding. De terechte penalty was goalie Erik Streng te machtig (1-0). Het leidde er meteen toe dat Siveo achter de feiten aanliep. Dat werd nog benadrukt toen SCH in de 20e minuut met een knappe combinatie de 2-0 aantekende. Siveo kwam niet echt in de wedstrijd en in de 35e minuut was het opnieuw SCH dat de vaak toch hechte Zegveldse defensie open sneed, met als gevolg de 3-0.

Net voor en na de thee kreeg Siveo mogelijkheden om wat terug te doen. Eerst bleef de bal vanuit een scrimmage op miraculeuze wijze net buiten het Harmelense doel en even later bleef Gerwin Verlaan steken op de paal. De spanning kwam niet meer terug. Sterker: halverwege de 2e helft schoot SCH vanuit de linkerflank de 4-0 binnen.

Voor Siveo een volstrekt terecht nederlaag tegen een tegenstander die ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien voor de titel.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege (Marc Hageman), Niek van der Wagt (Vincent Blok), Marnix Hoogendoorn, Gert-Jan Brak; Rob Hoogeveen (Jasper de Kruijf), Sven van der Plank (Rick Wilbrink), Luuk Bregman; Gerwin Verlaan, Erik Verlaan, Lucas Vermeij (Luuk Bonk).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!