Siveo start met bekerwinst bij Zevenhoven: 0-1 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Siveo start met bekerwinst bij Zevenhoven: 0-1

Zevenhoven 1

0 - 1

Siveo '60 1

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 02

Datum

3 september 2022 14:30

Scheidsrechter

E. Middelham

Accommodatie

Sportpark Zevenhoven
Stationsweg 23
2435AN
ZEVENHOVEN
tel. 0172-538906

Siveo kende in het eerste bekerduel bij Zevenhoven een heel sterke beginfase. Het leek de geel-roden compleet te overlopen. Toen echter doelpunten in die fase uitbleven mocht het uiteindelijk niet mopperen dat het in de 2e helft alsnog met het kleinst mogelijke verschil (0-1) wist te zegevieren.

De Zegvelders kwamen dus uiterst gedreven uit de startblokken en ze kregen meteen ook volop mogelijkheden. Eerst tikte Luuk Bregman nog net naast en even later beukte Lucas Vermeij de paal. In de loop van de eerste helft kwam ook Zevenhoven meer in beeld en trof het zelfs een keer de lat.

Na de thee een ander beeld met meer initiatief bij Zevenhoven. Siveo werd teruggedrongen en loerde meer op de counter. Hoewel beide teams kansen kregen was het alleen Siveo dat tot scoren kwam, dankzij een knappe voortzetting van de op rechts sterk opgekomen Rob Hoogeveen. Hij bereikte Luuk Blonk die nog op de keeper stuitte maar Gerwin Verlaan kon alsnog toeslaan (0-1).

Opstelling Siveo: Nick Rekers; Rob Hoogeveen, Marnix Hoogendoorn, Vincent Blok, Marc Hageman (Gertjan Brak); Rick Wilbrink (Max Langerak), Jasper de Kruijf (Gerwin Verlaan), Luuk Bregman; Erik Verlaan, Ricardo Würsten, Lucas Vermeij (Luuk Blonk).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!