Steinhagenseweg 7
3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Opnieuw heeft een sterk opererend Siveo tegen een gerenommeerde tegenstander lang uitzicht gehad op winst, maar uiteindelijk genoegen moeten nemen met een remise. Halverwege de tweede helft leken de geel-blauwen de beslissing te forceren toen het via een penalty op 2-0 kon komen tegen SC Woerden dat door een rode kaart met tien man verder moest. De penalty werd echter niet verzilverd en prompt keerde het tij. De Woerdenaren kwamen uiteindelijk nog terecht op gelijke hoogte  (1-1).

De blauwwitte gastheren startten met een licht overwicht. Toch was het Siveo dat het eerst echt gevaarlijk was en ook de leiding nam. Een vrije trap van Luuk Bregman werd nog gekeerd door de goalie maar de terugspringende bal werd door Lucas Vermeij binnen getikt (0-1). Kort daarop knalde Luuk Bregman de 0-2 binnen maar de arbiter annuleerde wegens “roepen”.

De 2e helft golfde het spel heen en weer. Na een uur leek Siveo de beslissing te forceren. Het kreeg een penalty toegewezen en Woerden moest met 10 man verder. Luuk Bregman strandde vanaf elf meter echter op een prima reagerende Woerdense goalie. Het gaf SC Woerden duidelijk energie. Met veel inzet wist het de numerieke minderheid te compenseren. En het kreeg ook de beloning toen het uit de kluts de gelijkmaker scoorde (1-1). De laatste fase bleef alles mogelijk maar beide teams moesten zich uiteindelijk verenigen met een terechte remise.