Sponsors

Siveo wint overtuigend bij Linschoten: 0-5

Linschoten 1

0 - 5

Siveo '60 1

25'
Sjoerd Blonk (intikker)
34'
Sjoerd Blonk (schot)
51'
Sjoerd Blonk (intikker)
56'
Luuk Blonk (intikker)
89'
Luuk Blonk (intikker)

Competitie

4e klasse B

Datum

21 mei 2022 15:00

Scheidsrechter

R. Minkhorst

Accommodatie

Sportpark Rapijnen
De Beide Vlooswijkenlaan 45
3461GB
LINSCHOTEN
tel. 0348-483313

Siveo heeft zich bij Linschoten nog weer eens van de goede kant laten zien. Het had vrijwel de volle 90 minuten volledig het initiatief en pakte via een 0-2 ruststand een regelmatige afgetekende 0-5 zege. Met vooral een grote bijdrage van de gebroeders Blonk die samen alle doelpunten voor hun rekening namen.

De start was nog wat aftastend. Pas na het eerste kwartier ging Siveo wat meer druk zetten en bleek het ook snel Linschoten in de problemen te kunnen brengen. Een hoofdrol was weggelegd voor aanvoerder Sjoerd Blonk, die deze match een aanvallende rol kreeg en die ook heel knap invulde. Hij was het ook die de score opende nadat Gerwin Verlaan het fraai had voorbereid 0-1. Nog voor de thee zette Sjoerd Blonk ook de 0-2 op het scorebord en was hij in die fase al dichtbij de hattrick.

Na de pauze kwam die hattrick voor Sjoerd Blonk er wel, opnieuw na knap voorbereidend werk van Gerwin Verlaan. De wedstrijd was daarmee al gespeeld, maar Luuk Blonk eiste nog het toetje op. Met een 2-tal goals zorgde hij voor de ruime marge van 0-5.

Opstelling Siveo:

Erik Streng; Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Vincent Blok, Gertjan Brak; Rick Wilbrink (Jasper de Kruijf), Sven van der Plank, Luuk Bregman (Erik Verlaan), Gerwin Verlaan (Lucas Vermeij), Sjoerd Blonk, Luuk Blonk.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!