Sponsors

Teleurstellend Siveo nipt voorbij Kamerik: 2-1

Siveo '60 1

2 - 1

Kamerik 1

43'
... (intikker)
Gerwin Verlaan (intikker)
57'
78'

Competitie

4e klasse B

Datum

14 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

J. Fokker

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Siveo heeft thuis tegen laagvlieger Kamerik een heel matig duel afgeleverd. Het keek bij de rust zelfs nog tegen een 0-1 achterstand aan. Maar het was topscorer Gerwin Verlaan die nog voor de ommekeer zorgde en de geel-blauwen uiteindelijk ook een driepunter bezorgde: 2-1.

Siveo leek de klus snel te willen klaren. Luuk Blonk schoot binnen de minuut op de deklat. Vervolgens bleek al snel dat de geel-blauwen bepaald niet hun dag hadden. Het moest komen van individuele oplevingen, bijvoorbeeld van Luuk Blonk die over schoot en Luuk Bregman die zijn pegel gekeerd zag door de goalie. Net voor de thee was de eerste mogelijkheid van Kamerik wel raak. De geel-blauwe defensie aarzelde met ingrijpen en Kamerik sloeg vanuit de counter toe (0-1).

Coach Koos van Zoest liet zich tijdens de thee duidelijk gelden. En zowaar was er na de pauze eindelijk een wat energieker Siveo, met ook meteen kansen. De ingevallen Ricardo Wursten kopte nog over maar Gerwin Verlaan tikte binnen het kwartier gretig een pass van Luuk Bregman binnen (1-1).  De goalgetter van Siveo zorgde er uiteindelijk ook voor dat zijn team nog een driepunter binnensleepte (2-1). Voor de geel-blauwen verder een match om snel te vergeten.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Niek van der Wagt, Sjoerd Blonk, Vincent Blok (Jasper Stolwijk), Gertjan Brak; Rik Wilbrink (Ricardo Würsten), Sven van der Plank, Luuk Bregman; Gerwin Verlaan, Jasper de Kruijf, Luuk Blonk.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!