Sponsors

Siveo ontglipt in slotfase nacompetitie

Zevenhoven 1

2 - 1

Siveo '60 1

1'
...
17'
...
45'
...
49'
... (schot)
87'
... (intikker)
89'

Competitie

4e klasse B

Datum

4 juni 2022 14:30

Scheidsrechter

N.M.J. Vaillant

Accommodatie

Sportpark Zevenhoven
Stationsweg 23
2435AN
ZEVENHOVEN
tel. 0172-538906

Tot vlak voor tijd had Siveo in Zevenhoven de wedstrijd - en daarmee een nacompetitieplek - in handen. Zelfs leken de geel-blauwen nog extra glans te geven toen zij de 0-2 scoorden. Maar de Zevenhovense grensrechter meende tot veler verbazing buitenspel te signaleren. De referee nam dat over en Siveo raakte zodanig van slag dat het alsnog met 2-1 de winst uit handen gaf.

Siveo werd overigens in de openingsfase door de gastheren echt in het zadel geholpen. Slecht uitverdedigen vanuit de geel-roden gaf Gerwin Verlaan een unieke kans en die moet je de Zegveldse goaltjesdief niet geven (0-1). De wedstrijd stond daarna in het teken van heel veel gemekker tegenover de vrouwelijke referee. Zij liet in die beginfase  nogal wat toe en moest daar later de rekening voor presenteren. Dat leverde meer gele kaarten dan uitgespeelde kansen op. De vaak pittige duels speelden zich voornamelijk af op het middenveld. Voor Siveo tikte alleen Lucas Vermeij kort voor de thee na een knappe actie net naast.

Na de pauze kabbelde de wedstrijd lange tijd voort totdat Siveo in de 87e minuut de beslissing leek te forceren met de 0-2. De grensrechter bleek tot veler verrassing een buitenspelsituatie te signaleren en dat werd overgenomen door de referee. Siveo raakte volledig van slag en kreeg binnen een 2-tal minuten alsnog vanuit 0-1 de 2-1 om de oren. Daarmee verspeelde Siveo alsnog de nacompetitieplek. Een grote teleurstelling voor coach Koos van Zoest en zijn mannen, die overigens kunnen terugkijken op een heel knap seizoen.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege (Niek van der Wagt), Marnix Hoogendoorn, Vincent Blok, Gertjan Brak; Erik Verlaan, Jasper de Kruijf (Sven van der Plank), Luuk Bregman; Gerwin Verlaan, Ricardo Würsten (Luuk Blonk), Lucas Vermeij.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!