Sponsors

Zuur verlies voor Siveo

Siveo '60 1

0 - 1

NSV'46

21'
...
43'
...
71'
...
77'
...
82'
... (intikker)
85'
...
92'
...

Competitie

4e klasse B

Datum

3 oktober 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474 KK
Zegveld
tel. 0348-691715

Siveo is tegen NSV tegen een heel schlemielige nederlaag aangelopen. De geel-blauwen overheersten het eerste half uur, met ook mooie kansen. Het resterende uur was er meer evenwicht, maar bleef toch vooral Siveo dicteren. NSV profiteerde echter in de slotfase van een fout in de verder zo betrouwbare Zegveldse defensie (0-1).

Overeenkomstig de nieuwe Coronaregels waren toeschouwers op de Beemd geweerd. Het weerhield Siveo er niet van om direct heel duidelijk het initiatief te pakken. Gretig ging het de duels aan en zette het ook een aantal knappe aanvallen op. Zo zette Niek van der Wagt met een 2-tal fraaie steekpasses Zegveldse aanvallers in kansrijke posities maar het schortte aan de afronding. Ook de fraaiste aanvalsactie van de geel-blauwen bleef onbenut toen Ricardo Wursten rakelings over kopte op een afgemeten voorzet van aanvoerder Sjoerd Blonk. Pas in de slotfase kwamen de Noordenaren meer in beeld, echter zonder succes, en dus bleef het bij een dubbelblanke ruststand.

Na de pauze was er meer evenwicht. Beide ploegen streden met gelijke kansen voor een beslissende goal. Die leek uit te blijven totdat in de 80e minuut Siveoverdediger Marnix Hoogendoorn geblesseerd naar de kant moest en NSV knap profiteerde van een moment van desorganisatie in de Zegveldse verdediging (0-1). Met de eerste tegengoal in deze competitie liep Siveo ook meteen tegen de eerste - uiterst zure - nederlaag op.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn (Lukas Timmerman), Marc Hageman; Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan (Gerwin Verlaan), Luuk Bregman (Gertjan Brak); Erik Verlaan, Ricardo Würsten, Luuk Blonk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!