Sponsors

SIVEO EN VEP BLIJVEN STEKEN OP 0-0

Siveo '60 1

0 - 0

VEP

81'
...
90'
...

Competitie

4e klasse B

Datum

26 september 2020 14:30

Scheidsrechter

R.S.Q. Heemskerk

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474 KK
Zegveld
tel. 0348-691715

SIVEO en VEP hebben op de Beemd veel strijd geleverd maar geen goal kunnen forceren. Beide teams wisten wel wat mogelijkheden te creëren maar de dubbelblanke stand bleef intact en dat was uiteindelijk ook wel een terechte weergave. Waar VEP de eerste helft meer indruk maakte timmerde SIVEO na de thee nadrukkelijker aan de weg.

Vanaf het eerste fluitsignaal van referee Heemskerk ontsprong zich vooral een strijd op het middenveld. Gaandeweg pakte VEP meer het initiatief maar de kansen leken vooral te zitten in vrije trappen vanuit kansrijke posities. Die stranden echter vrijwel steeds in het Zegveldse muurtje. Voor SIVEO was de beste kans weggelegd voor Luuk Blonk. Hij speelde zich heel handig vrij maar zijn schot verdween net over het Woerdense doel.

Na de pauze timmerden de geel-blauwen duidelijk meer aan de weg. Toch wist het niet echt tot grote kansen te komen. Een knappe actie van Luuk Bregman eindigde uiteindelijk met een afstandsschot net naast de goal van VEP. En de ingevallen Lucas Vermeij zorgde met zijn snelheid wel voor gevaar maar er was te weinig steun van de andere SIVEO-aanvallers om de beslissende goal te forceren. Dus eindigde de eerste derby voor SIVEO in een dubbelblanke stand.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Marc Hageman; Sjoerd Blonk, Sven van der Plank (Martijn Verlaan), Luuk Bregman;  Erik Verlaan (Lucas Vermeij), Ricardo Würsten, Luuk Blonk (Gertjan Brak).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!