Scheidsrechter

Diest, T. van

Accommodatie

Onbekend

Onze vlaggendragers hebben geen moeite gehad om Legmeervogels aan de zegekar te binden. Na een 2-1 ruststand pakten onze geel-blauwen een ruime zege met 6-1.

Zoals gebruikelijk kwam Siveo uiterst gedreven uit de startblokken. En in de eerste minuten was het ook meteen raak . Uit een afgeslagen corner schoot Patrick de Jong binnen: 1-0. En zelden zullen de geel-blauwen in één  helft zoveel kansen hebben gecreëerd. Met kunst en vliegwerk bleef de bal telkens buiten het doel. Sterker: bij de eerste countermogelijkheid van Legmeervogels moest Ivo de Boggende aan de noodrem trekken (bestraft met geel) en wordt de vrije trap heel netjes verzilverd: 1-1. Pas na ruim een half uur komt Siveo weer aan de leiding. Een moeizaam uitverdedigde bal wordt een prooi voor Stef Kuijer die snel met een omhaal de goalie verraste: 2-1. Hoewel het louter Siveo is wat de klok sloeg mochten de Zegvelders niet mopperen toen net voor de thee een goal van  de bezoekers werd geannuleerd wegens buitenspel.

In de tweede helft was de pijp bij de ploeg uit Uithoorn helemaal leeg. Via goals van Danny Groenendijk, Stef Kuijer, Jasper de Kruijf (een fantastische uithaal) en  opnieuw Stef Kuijer werd de stand al in de 65e minuut naar de eindstand van 6-1 getild.
De Siveo-reserves boekten een uiterst knappe 2-0 overwinning op het sterke Zevenhoven.

Opstelling Siveo-1: Erik Streng; Patrick de Jong, Ivo de Boggende,  Jasper de Kruijf (Wiljo Fierens) en Gertjan Brak; Danny Groenendijk, Perry Voorend, en Martijn Verlaan; Erik Verlaan (Daniël Voorend), Stef Kuijer en Maico van Moorselaar (Mark Wiegeraad).