Sponsors

Siveo in slotfase bekerduel onderuit

Siveo '60 1

2 - 3

Ariston'80

Erik Verlaan (schot)
3'
Assist: Teun Vroege
8'
... (schot)
Luuk Blonk (schot)
56'
76'
... (kopbal)
85'
... (kopbal)

Competitie

Groep 2 18

Datum

29 augustus 2020 14:30

Scheidsrechter

J. Strijd

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474 KK
Zegveld
tel. 0348-691715

Siveo heeft het eerste bekerduel tegen derdeklasser Ariston in de slotfase uit handen gegeven. Op de Beemd was het lange perioden zeker gelijkwaardig. Maar in de laatste fase had het geen antwoord meer op de luchtmacht van de Delftse studenten en zag het een 2-1 voorsprong omgezet worden in een 2-3 nederlaag.

De start van het bekerduel was veelbelovend. Al in de 3e minuut was het Erik Verlaan die de score opende na goed doorzetten van Teun Vroege (1-0). Maar het antwoord van de Delftse ploeg was er snel toen de Siveodefensie aarzelde en Ariston kon binnen tikken (1-1). Het vormde ook de ruststand.

Na de pauze veel wisselingen in de Zegveldse ploeg. Siveo hield echter de controle en binnen het kwartier was het Luuk Blonk die handig profiteerde van een misverstand bij Ariston (2-1). Hoewel de gasten meer gingen aandringen leek Siveo te gaan zegevieren. Maar enkele Delftse corners legden de kwetsbaarheid van de Zegveldse defensie bloot. In het laatste kwartier wist Ariston van daaruit namelijk twee kaar raak te koppen (2-3).

Opstelling Siveo:

Mats van Doornik; Teun Vroege (Lukas Timmerman), Niek van der Wagt, Patrick de Jong (Sven van der Plank), Marc Hageman; Sjoerd Blonk, Ricardo Würsten, Luuk Bregman (Marnix Hoogendoorn); Erik Verlaan, Wesley Voorend, Luuk Blonk (Danny Groenendijk).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!