Sponsors

Siveo wint laatste bekerduel van Vredenburch

Siveo '60 1

2 - 0

Vredenburch

Teun Vroege (kopbal)
52'
75'
...
76'
...
89'
...

Competitie

Groep 2 18

Datum

12 september 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark De Beemd
Milandweg 31
3474 KK
Zegveld
tel. 0348-691715

Siveo heeft het laatste bekerduel met een driepunter kunnen afsluiten. Hoewel het ook voor de thee al domineerde bleef het bij de rust nog steken op 0-0. In het laatste kwart van de wedstrijd had het echter nog veel verder kunnen komen dan de 2-0 die op het scorebord kwam.

In de eerste helft had Siveo weliswaar een overwicht maar had het toch ook moeite met het strijdbare Vredenburch dat de persoonlijke duels bepaald niet schuwde. Toch zat Siveo ook toen al regelmatig dichtbij de openingsgoal. Zo was het na een kwartier Luuk Blonk die na een fraaie actie de bal via binnenkant van de paal weer uit het doel zag stuiteren. Vervolgens raakte Niek van der Wagt met een snoeihard schot de bovenkant van de deklat.

Na de pauze was het wel snel raak. Uit een corner van de ingevallen Gerwin Verlaan drukte de opgekomen Teun Vroege de bal over de doellijn (1-0). En ook de 2-0 volgde daarop meteen. Op een pass van Niek van der Wagt boogde Gerwin Verlaan de bal fraai over de goalie (2-0). Er zat vanaf dat moment veel meer in voor de geel-blauwen want de Rijswijkers waren uitgeblust. Zij konden zich bovendien niet meer beheersen en zagen uiteindelijk zelfs een drietal spelers met rood vertrekken. Het bleef echter bij 2-0 omdat Siveo zelfs een strafschop onbenut liet.

Te weinig voor Siveo om verder te bekeren maar het kan wel terugkijken op een drietal  leuke bekerduels.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Marc Hageman; Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan,Sven van der Plank; Luuk Blonk (Gerwin Verlaan), Ricardo Würsten (Erik Verlaan), Gertjan Brak (Wesley Voorend). 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!