Dapper Siveo verliest nipt van Zwammerdam: 2-3 - s.v. Siveo '60

Sponsors

Dapper Siveo verliest nipt van Zwammerdam: 2-3

Siveo '60 1

2 - 3

Zwammerdam 1

Luuk Blonk (schot)
1'
5'
... (solo)
Wesley Voorend (intikker)
12'
12'
...
47'
... (kopbal)
84'
... (lob)
90'
...

Competitie

4e klasse B

Datum

1 februari 2020 14:30

Scheidsrechter

R.E. Roest

Accommodatie

Onbekend

Een dapper strijdend Siveo heeft het tegen subtopper Zwammerdam net niet kunnen bolwerken. Hoewel de geel-blauwen in een leuk en  enerverend duel twee keer de leiding namen moesten zij in de slotfase uiteindelijk toch buigen (2-3).

De start van het duel op de Beemd was hectisch. Binnen de minuut was het linkerspits Luuk Blonk die gerommel in de defensie van de gasten afstrafte, hoewel de bal nog via de lat caramboleerde (1-0). Maar al in de 5e minuut was er weer evenwicht. Een Zwammerdammer kon eenvoudig langs verschillende Zegveldse verdedigers soleren en ook goalie Erik Streng had het nakijken (1-1). Siveo liet zich echter niet ontmoedigen en bleef vooral sterk in de persoonlijke duels. Zo ook Ricardo Würsten die gretig de bal ontfutselde, vervolgens zijn tegenstander uitspeelde en Wesley Voorend in staat stelde binnen het kwartier de 2-1 aan te tekenen. Ook in het vervolg van de eerste helft bleven beide teams mogelijkheden creëren, maar goals bleven uit.

Direct na de thee was het wel weer raak. Een hoge bal voor het Zegveldse doel werd slecht verdedigd en uiteindelijk kon Zwammerdam uit de scrimmage koppend de gelijkmaker in het net werken: 2-2. Met de wind in de rug bleven de gasten het initiatief houden en ook de beste mogelijkheden scheppen. Pas in het laatste kwartier kwam ook Siveo weer meer voor het vijandelijke doel. En juist in die slotfase sloegen de Dammenaren alsnog toe. Met een knappe boogbal trokken zij alsnog aan het langste eind (2-3).

Opstelling Siveo: Erik Streng; Lukas Timmerman, Patrick de Jong, Marc Hageman, Gertjan Brak; Sjoerd Blonk, Luuk Bregman, Martijn Verlaan; Ricardo Würsten, Wesley Voorend (Lucas Vermeij), Luuk Blonk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!