Scheidsrechter

E. (Erwin) Theunissen

Accommodatie

Onbekend

Tot het laatste kwartier was er bij Zevenhoven-Siveo volstrekte evenwicht. De thuisclub had een licht overwicht maar Siveo kreeg de betere kansen. Toen de Zevenhovenaren echter uit een standaardsituatie de score openden kon Siveo daar maar weinig meer tegenover stellen.

Vooral het eerste kwart van de wedstrijd was het Zevenhoven dat domineerde. De eerste kans was echter voor Siveo toen Martijn Verlaan na een knappe actie Lucas Vermeij bereikte, maar hij strandde alleen voor de goalie. Terwijl Siveo vervolgens beter in de wedstrijd kwam was het juist goalie Erik Streng die met een fraaie zweefduik een vrije trap uit de hoek moest ranselen.

In de eerste minuten na de thee leek Siveo de openingsgoal te fabriceren, maar tweemaal achtereen vergat het alleen voor de Zevenhovense goal af te drukken. Het venijn zat in het laatste kwartier en kwam vanuit een standaardsituatie. Aanvoerder Sjoerd Zuijdervliet kopte een corner ongehinderd binnen (1-0). Vervolgens werd daar in de slotminuten met een terechte penalty nog de 2-0 aan toegevoegd.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Erik Verlaan; Patrick de Jong, Marc Hageman, Gertjan Brak; Sjoerd Blonk, Martijn Verlaan, Luuk Bregman; Lucas Vermeij (Daniël Voorend), Wesley Voorend, Luuk Blonk (Jasper Stolwijk).