Datum

7 maart 2020 15:30

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft bij het sterke Alphense Boys niet de kans gekregen om in de wedstrijd te komen. Binnen het kwartier werd het op een 2-0 achterstand gezet en uiteindelijk leidde het tot een regelmatige 4-1 nederlaag.

De Alphenaren kwamen bijzonder gretig uit de startblokken en Siveo werd meteen onder druk gezet. De openingsgoal lag binnen een paar minuten in het Zegveldse doel. Met een bekeken afstandsschot werd invaller goalie Mats van Doornik kansloos gelaten (1-0). Alphense Boys bleef er lustig op los combineren. En uit een uiterst fraaie tiktak aanval bracht het in de 14e minuut al de 2-0 op het scorebord. Een moeilijke middag kondigde zich aan voor de geel-blauwen. Uiteindelijk kreeg het echter wel meer grip op de beweeglijke aanvallers van de gastheren. Toch moest het voor de thee nog een keer buigen toen een terechte penalty onberispelijk werd verzilverd (3-0).

Na de pauze was er duidelijk meer evenwicht. Zelfs leek Siveo nog voor enige spanning in de slotfase te zorgen toen aanvoerder Sjoerd Blonk uit een strafschop de 3-1 liet aantekenen. Het drong nog enigszins aan voor de aansluitingstreffer maar kreeg in de counter de deksel op de neus. In een uiterste poging dacht Patrick de Jong de bal van de doellijn te halen maar uiteindelijk verdween de bal via hem juist in het net (4-1).

Opstelling Siveo: Mats van Doornik, Lukas Timmerman (Vincent Blok), Patrick de Jong, Sjoerd Blonk, Marc Hageman; Luuk Bregman (Jasper de Kruijf), Ricardo Würsten, Martijn Verlaan; Gerwin Verlaan (Lucas Vermeij), Wesley Voorend, Luuk Blonk.