Scheidsrechter

T. (Timo) van Oorschot

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft het tegen het hoogeplaatste Zevenhoven niet kunnen bolwerken. De Zevenhovenaren dicteerden grote delen van de match. Siveo bleef echter lang in de wedstrijd omdat het enerzijds manhaftig verdedigde en anderzijds de gasten ook slordig waren in de afwerking.

De rollen zijn dit seizoen wat omgedraaid. Waar Siveo een duidelijk mindere fase kent is het juist Zevenhoven dat weer heel aardig aan de weg timmert. Dat was zaterdag ook heel goed terug te vinden in het spelbeeld. Zevenhoven was voetballend de bovenliggende partij en het kwam in de 30e minuut terecht op een 1-0 voorsprong. Spits Pellegrom speelde zich handig vrij en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied knap raak: 0-1. Nog geen minuut later was het Siveo dat verrassend in een knappe counter bijna weer voor de gelijkmaker tekende. Linkerspits Luuk Blonk mikte echter net naast, waardoor Zevenhoven toch met voorsprong aan de thee ging.

Na de pauze rekende de Zegveldse aanhang mede door het windvoordeel op wat meer druk van de geel-blauwen.  Dat kwam er echter nauwelijks van. Zevenhoven hield het betere van het spel en kreeg ook de beste mogelijkheden. Toen die onbenut bleven werd het in de slotfase zowaar nog spannend. Een tweetal vrije trappen zorgde voor paniek in de Zevenhovense verdediging. En bij een heftige scrimmage leek Siveo alsnog de gelijkmaker in te tikken. De bal bleef wonderbaarlijk net aan de verkeerde kant van de paal en zo kreeg Zevenhoven toch de alleszins verdiende driepunter.

Opstelling Siveo: Erik Streng; Lukas Timmerman, Patrick de Jong (Danny Groenendijk), Marc Hageman, Vincent Blok; Sjoerd Blonk, Luuk Bregman, Martijn Verlaan; Ricardo Würsten, Wesley Voorend (Erik Verlaan), Luuk Blonk (Peter Vermeij).