Datum

8 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Siveo heeft in het 2e bekerduel een driepunter behaald tegen het Leimuidense Kickers ’69. Op de Beemd werd een 2-0 voorsprong eerst nog prijsgegeven maar uiteindelijk pakte het met 10 man toch nog de winst met 3-2.

In de eerste helft was Siveo de bovenliggende partij en het was Mike van der Steen die de 1-0 voorsprong op het scorebord bracht. Net voor de thee miste Kickers ’69 wel een dot van een kans op een gelijke stand bij de rust.

Net na de pauze wist Siveo de voorsprong uit te bouwen. Mike van de Steen zette Gerwin Verlaan vrij voor de goalie die echter knap redding bracht. In de rebound was het spits Erik Verlaan die toesloeg: 2-0. Vervolgens raakte deze spits zodanig geblesseerd dat hij niet verder kon. Door de wisselingen in de rust was er geen verse kracht meer beschikbaar en dat leek funest. Kickers ’69 werd sterker en kreeg kansen. Met nog pakweg een kwartier op de klokken sloegen de Leimuidenaren uiteindelijk ook 2x toe: 2-2. Toch wisten de geel-blauwen zich knap te herpakken. Gerwin Verlaan bereikte na een solo Luuk Blonk, die terugtikte, waarna Gerwin Verlaan zelf voor de 3-2 eindstand zorgde.

Opstelling Siveo: Dave Verhoef; Marc Hageman, Bastiaan Brak (Wiljo Fierens), Jasper de Kruijf, Gertjan Brak; Danny Groenendijk (Martijn Verlaan), Sjoerd Blonk, Mike van der Steen; Gerwin Verlaan, Erik Verlaan, Luuk Blonk.