Sponsors

Home

Martijn Verlaan neemt afscheid bij Siveo

19 maart 15:15  Bij Siveo is donderdag afscheid genomen van de technisch vaardige Martijn Verlaan. De middelste van de drie gebroeders Verlaan in de Siveoselectie vertrekt voorlopig naar Frankrijk, het thuisland van zijn vriendin. De Siveo-middenvelder debuteerde in 2011 in de hoofdmacht en kwam daar tot 181 competitieduels (en 26 goals). Daarbij zij nog aangetekend dat hij een ruime periode afwezig is geweest in verband met buitenlandse reizen. Siveo-aanvoerder Sjoerd Blonk zette Martijn met enkele passende geschenken terecht nog een keer in het zonnetje. Wij zullen de sympathieke Martijn bijzonder missen maar wensen hem met zijn vriendin veel geluk in Frankrijk.

Algemene Ledenvergadering (ALV) Siveo Online

15 maart 17:45  De nog steeds aanhoudende beperkingen rond Corona maken het onmogelijk om de ALV van Siveo dit jaar fysiek te laten plaatsvinden.meer »

GEVARIEERDE VOETBALCLINIC VOOR ZEGVELDSE JEUGD !

7 maart 15:30  De Siveo-trainingsclinic van afgelopen zaterdag voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar was een groot succes. Ongeveer 50 jongens en meiden uit Zegveld en omstreken zorgden voor een gezellige drukte op de Beemd. Het zonnetje liet zich vaak zien en dat maakte het perfect voetbalweer. De kinderen werden in teams verdeeld en elk team werd begeleid door een speler van Siveo 1. Er waren zes verschillende voetbalspellen, waarbij de jeugd werd uitgedaagd om hun beste beentje voor te zetten. Dit allemaal onder toeziend oog van hoofdtrainer Koos van Zoest en Hans Bregman. Na drie speelrondes was het tijd voor pauze en konden de kinderen wat drinken en wat lekkers pakken. De laatste drie rondes werden gespeeld en op het eind werd er natuurlijk nog een groepsfoto gemaakt. Het was een geslaagde clinic, vol plezier. Mannen van de selectie, bedankt! Meer foto's volgen in de rubriek "FOTO'S" meer »

VOLOP ENTHOUSIASME BIJ EERSTE PUPPYVOETBAL !

6 maart 21:00  Zaterdagmorgen om 9.00 uur was het bij Siveo weer zover. De start van het puppyvoetbal onder leiding van de trainers Nick, Edwin en Ariën. Maar liefst 26 enthousiaste kinderen waren aanwezig. Natuurlijk was er eerst een goede warming-up, want het was nog best fris in de hal. Vervolgens werden er twee teams gemaakt en mochten de puppy’s alle ballen van hun kant over de middenlijn schieten. En uiteraard kon er ook op doel worden geschoten. Daarna was het tijd voor drinkpauze met lekkere limonade. De kinderen konden er weer tegenaan, dus werd er nog een partijtje gespeeld. Het was een leuke training en hopelijk zien we iedereen volgende week weer terug! meer »

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!