Home - s.v. Siveo '60

Sponsors

Home

Siveo komt tekort bij Groeneweg: 3-0

29 september 10:15  Ook in het 2e competitieduel heeft Siveo het niet kunnen bolwerken. Bij Groeneweg was er zelfs sprake van een pijnlijk niveauverschil. De geel-blauwen kwamen er nauwelijks aan te pas en werden op een terechte 3-0 nederlaag getrakteerd. meer »

Gert van der Wel en Johan de Jong winnen bij Klaverjasstart Siveo

25 september 20:00  Vrijdagavond was op de Beemd de eerste klaverjasavond van het seizoen. Slechts twee duo’s kwamen boven de 5000 punten uit. De winnaars waren Gert van der Wel en Johan de Jong (5378). Op ruime afstand volgden Jan de Kruijf en Hans Guldener ((5066). Gert en Alida de Jong pakten met 4717 punten de 3e prijs. De volgende klaverjasavond is op 27 oktober 2023.

Puik Siveo redt het net niet tegen sterk Rohda: 1-2

22 september 9:30  Siveo kon zaterdag met opgeven hoofd het veld verlaten. Het streed tot de laatste snik en de enthousiaste geel-blauwe aanhang kon dat echt waarderen. Tot in de slotminuten probeerde de brigade van coach Jos Verweij een gelijkmaker te forceren. Het kreeg daarvoor ook nog kansen maar de beloning bleef uit. Het bleef bij de 1-2 voor het favoriete Rohda.meer »

Rabo ClubSupport Actie – Stem op Siveo!

20 september 19:30  De laatste week is aangebroken waarin je kunt stemmen op Siveo. Nog niet gestemd? Doe dit dan snel in je Rabo App via “Service” en klik vervolgens onder “Snel regelen” op “Clubsupport”.meer »

Benefietavond Siveo groot succes

17 september 14:45  De benefietavond van Siveo was vrijdagavond een groot succes, zowel qua sfeer als opbrengst voor het verduurzamingstraject. De teams kregen een warm welkom met sfeervolle fakkels en na afloop bracht Hugo Beijeman met bekende actuele nummers de Beemd volledig in stemming. Het hoogtepunt bereikte de organisatie met de veiling van een reeks ludieke items. In een weergaloos sfeertje werden de prijzen ongekend opgedreven en daarbij was uiteraard Siveo zeer gebaat. Het duurzaamheidstraject kreeg hiermee een uiterst welkome financiële injectie. Zie voor veel meer foto’s van Ton van Westerop (bedankt) in de rubriek FOTO'S

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!