Home - s.v. Siveo '60

Sponsors

Home

Puppyvoetbal begint weer!

Gisteren, 8 februari 20:15  Vanaf zaterdag 4 maart 2023 wordt er weer puppyvoetbal gegeven. Kinderen van 4 en 5 jaar zullen spelenderwijs kennis maken met voetbal. Dit is gratis en voetbalschoenen zijn niet nodig. meer »

17 februari Klaverjassen bij siveo

Gisteren, 8 februari 19:00  Vrijdag 17 februari is er weer klaverjassen bij Siveo. De avond begint om 20.00uur. Tot de 17e!meer »

1 april: Go AprèSkiveo

4 februari 20:30  Kort voor het aanbreken van de coronapandemie hebben we nog kunnen genieten van de 2020-editie, eindelijk mogen we hieraan een vervolg geven! 1 april sluiten we het skiseizoen af op De Beemd met Go AprèSkiveo 2023! Sluiten jullie aan in jullie mooiste skipak/lederhosen/dirndl of ander winters outfit?🎿🍻meer »

Siveo overtroeft koploper Zwammerdam: 3-1

3 februari 10:15  Siveo liet zaterdag zien dat de tsunami aan blessures wat is gaan liggen. Hoewel nog niet compleet kwamen de uiterst strijdbare geel-blauwen tegen koploper Zwammerdam tot een puike 3-1 zege. Daarmee zoekt het team van de ambitieuze coach Jos Verweij meteen aansluiting bij de middenmoot. meer »

Siveo pakt knappe driepunter in Linschoten: 1-3

28 januari 10:15  Siveo heeft in Linschoten gedaan wat uitermate nodig was. Met een perfecte inzet en een uitblinkende goalie Erik Streng heeft het een 1-3 zege weggesleept. Daarmee nemen de geel-blauwen weer wat afstand van de zo brede degradatiezone. En mogelijk geeft het een boost voor de komende weken, waarin het eindelijk weer wat compleet hoopt aan te treden.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!