Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Siveo start bij Cabauw met een domper: 5-2

25 augustus 2021 9:45

Siveo is de oefencampagne bepaald niet overtuigend begonnen. Dinsdagavond kwam het er bij 4e klasser Cabauw niet echt aan te pas. De ploeg van de ex-Siveocoach Herman Verrips greep na het eerste kwart volledig het initiatief en gaf de geel-blauwen met een overtuigende 5-2 score het nakijken.
De Zegvelders kwamen nog aardig uit de startblokken en kregen in die beginfase ook mogelijkheden. Binnen een 10-tal minuten opende een volkomen vrijgespeelde Gerwin Verlaan ook de score: 0-1. De voorsprong was van korte duur en nog binnen het eerste kwart van de wedstrijd kwam Cabauw door slordigheden in de Zegveldse defensie op een 2-1 voorsprong. Net voor de thee werd Siveo vrijwel overspeeld maar bleef de 2-1 toch als ruststand intact.
Direct na de rust was het wel meteen raak en met een 2-tal knappe kopballen werd goalie Mike Voorend kansloos gelaten: 4-1. Hij stopte wel tweemaal een strafschop maar kon niettemin de 5-1 niet voorkomen. Pas in de allerlaatste minuut stelde Gerwin Verlaan daar uit een fraaie Siveo-aanval nog wat tegenover: 5-2.